ubicació Barcelona
client COAC
any 2005
pem 60.000 €
sup XXXXX m2

L’encàrrec planteja la intervenció en un edifici acabat de reformar, en el que cal “arranjar” la zona pensada originalment com a sala d’exposicions per a complir les funcions d’oficina de visats del Col·legi d’Arquitectes.

La proposta fuig de la possibilitat de reformar de nou un edifici que encara fa olor d’enguixats amb el cost que això comportaria, i proposa intervenir amb dues úniques operacions: l’empa-perat de les parets i l’adquisició dels mobles necessaris per la via del mercat d’ocasió.

La primera operació es concreta en un paper dissenyat especialment per l’oficina, amb un gran codi de barres de patró numèric, que desdibuixa tots els petits reclaus i racons que va fent el tancament original i fa que es percebi amb més unitat.

La segona dóna lloc al suggerent paisatge interior d’aquesta oficina intemporal, on les regles del joc per adquirir nous mobles permetran als seus habitants fer-se seva la proposta.